Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

The first Fashion Business Ideas event in Athens 

Την Κυριακή που μας πέρασε βρέθηκα στο 
#DFBI Athens που διοργανώθηκε από την εταιρεία Asylum και είχε ως στόχο να ενώσει τους Έλληνες fashion bloggers, να τους δώσει τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά και να παρακολουθήσουν ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου!Οι ομιλίες ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, μερικά από τα θέματα που θίχτηκαν ήταν η αξιοποίηση των bloggers ως μέσο διαφήμισης,  τα dos και τα don’ts σχετικά με το blogging, ο ανταγωνισμός, αλλά και το affiliate, έναν τρόπο με τον οποίο τα blogs μπορούν να γίνουν κερδοφόρα. Οι ομιλητές ήταν πολλοί:

Filio Metsi fashion blogger of the blog allyouneedisstyle.com 
Tasos Lazaridis editor in chief of PoshFashion 
Dimitris Strepkos designer at Celebrity Skin
Christos Skevarakis Marketing & P.R. manager at Diesel 
Kelly Lykogianni Eastpak Marketing Manager 
John Foundis The Asylum & Companies CEO
και Soultana Papaioannou Styling & Marketing for social network platforms 

Tο event κράτησε αρκετές ώρες, όμως παρ' όλ' αυτά δεν ήταν καθόλου κουραστικό, κάθε άλλο! Πραγματοποιήθηκε στο Synergy, ένα όμορφο co-working space  πλάι στην Ακρόπολη και δε μας έλειψε τίποτα αφού το #DFBI συνόδευαν οι NespressoLipton Linea αλλά και cupcakes από το κατάστημα Cake! Επίσης μόλις τελείωσαν οι ομιλίες ξεκίνησε το πάρτυ με δυνατή μουσική και υπέροχα cocktails από την εταιρία What about a cocktail?!

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ήταν μία πολύ καλή οργάνωση και εύχομαι από δω και στο εξής να γίνονται όλο και περισσότερα events που απευθύνονται στους fashion bloggers!!
SHARE:

1 σχόλιο

  1. Διάβασα πολλά γι αυτό το event! Σίγουρα, αν μπορούσα θα το είχα παρακολουθήσει! Ώρες ώρες ειλικρινά μετανιώνω που δεν βρίσκομαι Αθήνα! Φιλάκια!

    Fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for commenting!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© hotspot Emily. All rights reserved.
Blogger templates by pipdig